Verbeelding - voelen - denken - doen

Een spiritueel aanbod op het grensvlak van kunst en cultuur, mystiek en ethiek.

In samenwerking met de Sint Norbertusparochie, de Protestantse Gemeente Roosendaal en de Zusters Franciscanessen van Roosendaal

meditatieve bijeenkomsten. Stilte in de stad

Categorie
Activiteiten
Datum
6 juni 2022 00:00 - 8 juni 2022 00:00

Klooster aan de Kade

In het Klooster aan de Kade, Kade 23 te Roosendaal, gelegen naast de O.L.Vrouwekerk, ben je van harte welkom bij de meditatieve bijeenkomsten:

Stilte in de stad

Ben je tussen de 35 en 65 jaar? Ben je druk, druk, druk met werk en/of gezin? En wil je eens drie dagen ‘Stilte in de stad’ ervaren? Geef je dan op voor een unieke stadsretraite op 6, 7, 8 juni. Je gaat kijken naar wat (jou) beweegt in het leven van alle dag. Stil staan in de drukte, kennismaken met de stilte en daarin tot ontmoeting komen. Je leeft drie dagen in een beschouwende sfeer. Geen social media, geen telefoon, maar jij, God en de stilte. Je krijgt dagelijks een programma aangeboden, met een dagopening en -sluiting, geleide meditaties, teksten om bij stil te staan, een gezamenlijke viering, een persoonlijk gesprek en twee maaltijden. Je slaapt in je eigen bed, thuis, bij vrienden of in je hotel.

Begeleiding: Marc Lindeijer SJ en Mariëlla Bossers

Kosten: indien je financiën dit toelaten € 120,00.

Meer info en opgave via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Alle datums

  • Van 6 juni 2022 00:00 tot 8 juni 2022 00:00

Powered by iCagenda